+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Tömegnövelés tömegnövelőkkel

2020-09-17 11:29
Tömegnövelés tömegnövelőkkel

Látszólag semmi nem egyszerűbb, mint a tömegnövelés (van, akinek anélkül is sikerül, hogy akarná) hiszen nincs más dolgod, mint sokat (és megfelelőt) enni, megfelelően edzeni, és sokat pihenni. Ez a legtöbb esetben hatékony tud lenni, de mi történik, ha gyorsítanád a folyamatot, vagy akkor, ha neked egyszerűen nem megy a tömegnövelés? A tömegnövelő lesz a megoldás.

A tömegnövelők

Az egész tömegnövelés rém egyszerűnek tűnik, hiszen (elvileg) nincsen semmi más dolgod mint brutálisan sok kalóriát bevinni a szervezetedbe és „hízni”. De valóban ilyen egyszerű lenne? Akkor miért van az, hogy ha rákeresel arra, hogy „tömegnövelés” vagy „tömegnövelő” akkor kapsz több tízezer találatot, számtalan étrendet és ezermillió (általában laikus) tippet?

Hogyan kell jól csinálni, és pontosan mikor érdemes tömegnövelő termékekhez fordulnod és miért? Összegyűjtöttünk neked 5 érvet a tömegnövelő termékek mellett.

1: Nem mindenkinek sikerül tömegnövelő nélkül

Van, amikor egészen egyszerű oka van annak, hogy tömegnövelőre van szükséged: azért, mert a segítségük nélkül nem vagy képes tömeget növelni. Ez legtöbbször genetikai, alkati kérdés: ilyen például az, ha túl gyors az anyagcseréd. De lehet anyagi oka is annak, hogy nem megy: a tömegnövelő étrend drága. És lehet oka az is, hogy nem szereted azokat az ételeket amiket enned kellene, hogy tömeget növelj.

Ilyenkor a tömegnövelők remek megoldást nyújthatnak számodra.

(Gondolj abba bele, hogy napi 4000 kalóriát kell bevinned: ehhez rengeteget kell enned, lehet, hogy egy olyan tömegnövelő amelyik akár 1000-2000 kalóriát is ad instant).

2: Mert gyors és olcsóbb

Egy adag tömegnövelő porral (ami általában 70 gramm) akár 1000-2000 kalóriát is beviszel a szervezetedbe. Ha tényleg az a célod, hogy a lehető leggyorsabban növeld a testsúlyod akkor ez nem csak egy gyors, hanem egy extrém hatékony módszer is. Mindenképpen jobb, mint megenni a harmadik adag csirkemellfilét.




3: Mert specializáltak

Régen volt a tömegnövelő, amit ettél, és nőttél. Nem volt ez rossz, hiszen a legnagyobbak még ettől (is) nőttek ekkorára és lett szálkás, izmos testük, de ma már többféle speciális tömegnövelőt is tudsz venni magadnak. Van olyan amelyik edzés előttre való van amelyiket kifejezetten edzés utánra fejlesztettek ki. Nyilván ezek hatásfoka kicsit magasabb, de az általános tömegnövelővel is gyorsan gyarapodik majd a súlyod. És ott vannak a finom ízek is.

4: Finomak

Ha most egy kicsit elmosolyodsz arra gondolva, hogy „nem mindegy, hogy egy tömegnövelőnek milyen az íze?” akkor gondolj abba bele, hogy mit ennél meg szívesebben: egy ízetlen (vagy éppen brutálisan sós, esetleg elképesztően erős, vagy valamiért hihetetlenül édes) csirkét, ami ráadásul csak 990 kalória, szóval még kettőt meg kell enned csak ma vacsorára (és ezt is reggelizted) vagy inkább egy szuper finom tömegnövelőt. Valószínű, hogy azt választanád amelyiket finomnak tartod.

5: Mert ár érték arányban a legjobbak

Oké, itt most kicsit álszenten, költői módon kérdezünk, de mennyibe is kerül most egy (nagyobb adag) csirkemellfilé mondjuk rizzsel? Mondjuk legyen 1490 forint bármelyik közepes helyen. Nos, ha egy hétig csak ezt eszed (akkor egyébként nemhogy hízni nem fogsz, hanem fogysz majd, hisz csak napi egyszer ettél) már ez is 10 000 / hét (és hangsúlyozzuk, hogy emellett még kell mást is enned).

Oké, a tömegnövelőd (a legnagyobb kiszerelésben) is épp ennyi, csakhogy nem 7 adagot tartalmaz, hanem kicsit több mint 50-et. Szóval sokkkkkaaaal olcsóbb, és sokkal jobb az ár érték aránya.,

Ha gyorsan szeretnél tömeget növelni akkor kattints ide: van sok tömegnövelőnk, amit érdemes megnézned: https://www.biotechusabolt.hu/termekek/tomegnovelok

2020-09-17 11:29