+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Állóképesség

 BioTechUSA MultiSalt 60 kapszula
Raktáron
3 690 Ft
2 906 Ft +áfa
3 690 Ft
2 906 Ft +áfa
Részletek
2 féle Íz
 BioTechUSA IsoTonic 40g
Raktáron
260 Ft
205 Ft +áfa
260 Ft
205 Ft +áfa
Részletek
Íz:
2 féle Íz
 BioTechUSA Energy Gel Pro 60g
Raktáron
400 Ft
315 Ft +áfa
400 Ft
315 Ft +áfa
Részletek
Íz:
2 féle Íz
 BioTechUSA Energy Gel 60g
Raktáron
360 Ft
283 Ft +áfa
360 Ft
283 Ft +áfa
Részletek
Íz:
2 féle Íz
 BioTechUSA Recovery Gel 60g
Raktáron
400 Ft
315 Ft +áfa
400 Ft
315 Ft +áfa
Részletek
Íz:
390 Ft
307 Ft +áfa
Részletek
 BioTechUSA MagnaShot 25 ml
Raktáron
370 Ft
291 Ft +áfa
370 Ft
291 Ft +áfa
Részletek
6 féle Íz
 BioTechUSA Multi Hypotonic Drink 1 000 ml
Raktáron
4 790 Ft
3 772 Ft +áfa
4 790 Ft
3 772 Ft +áfa
Részletek
Íz:
2 féle Íz
 BioTechUSA IsoTonic 600g
Raktáron
3 590 Ft
2 827 Ft +áfa
3 590 Ft
2 827 Ft +áfa
3 590 Ft
2 827 Ft +áfa
Részletek
Íz:

ÁLLÓKÉPESSÉG

Izotóniás ital kategóriában a piac hatalmas választékot kínál, ám érdemes jól megvizsgálnunk az összetevőket, mielőtt valamelyik sportital mellett döntenénk. A sportital elnevezés egy gyűjtőfogalom, amelybe beletartozik az izotóniás ital, a hipotóniás ital és néhány energiamentes, gyors hidratálásra alkalmas ital is.

Biotech USA izotóniás italok és sportitalok a megfelelő állóképességért

A megfelelő állóképesség éppúgy alapja a fizikai munkáinknak, ahogyan az állhatatosság és a koncentráció a szellemi tevékenységeinknek. A sport, ha hatékonyak és eredményesek, de főleg egészségesek szeretnénk lenni, a fizikai állóképesség mellett szellemi energiát is kíván.

"Minden fejben dől el” – szokás mondani, főleg testépítő és sportoló körökben, éppen ezért a legtöbb BioTech izotóniás ital minőségi alapanyagai között szellemi állóképességet támogató összetevők is szerepelnek: a magas magnézium, B6-vitamin és cink tartalom árulkodik a komplexitásról. A komplex hatóanyag, vagy inkább tápanyag tartalom hatékonyabbá tesz minket edzéseink közben, támogatja a szervezet megfelelő működését, pótolja az elhasznált sókat, ásványi anyagokat és folyadékot, valamint vitaminokkal látja el szervezetünket.

Hogyan hat az izotóniás ital?

A megfelelő izotóniás ital, energy shot vagy energia gél annak függvényében választandó, hogy milyen jellegű és intenzitású terhelést kap szervezetünk. Hosszú, de lassabb tempójú kirándulás, intenzív túra, biciklizés, futóverseny, vagy épp egy megterhelő Ironman verseny? Mindegyik testmozgás más következményekkel jár, máshogy borul fel szervezetünk egyensúlya, azaz homeosztázisa, így más jellegű támogatásra szorul.

Az izotóniás ital lényege, hogy azonnali folyadékpótlás mellett a szervezet által elhasznált, kiizzadt ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat pótolja, valamint gyorsan felszabadítható energiát biztosít a jobb állóképességért. A sportital mellett a közkedvelt BioTech Energy Shot, Magna Shot és Energy Gel a megterhelés utáni regeneráció elősegítésére, az izomfájdalmak minimalizálására alkalmas tápanyagokkal látja el a szervezetet.

BioTech Isotonic - minden esetre

A Biotech USA termékek sokszínűsége az izotóniás ital, sportital, italpor és gél kategóriában is minden igényt kielégítő. Többféle összetétel, számtalan íz és kiszerelés megtalálható ezekből webshopunkban is, köztük az egyik legnépszerűbb, a BioTech USA Isotonic. Az Biotech Isotonic egy kis kiszerelésű (40g) italpor, amely három típusban és két ízben kapható. Edzés előtti, edzés közbeni és edzés utáni típusait ice tea és mangó-narancs ízesítésben is megvásárolhatja. A kisméretű izotóniás ital por rendkívül praktikus és gyors segítség bármilyen fizikai megterhelés esetén.

Hasonlóan praktikus kiszerelésben érhető el a fizikai és szellemi állóképességet, energia anyagcserét és megfelelő elektrolit-egyensúlyt támogató Magna Shot, amely rendkívül magas magnézium és B6-vitamin tartalmának köszönhetően igazi hiánypótló különlegesség.

(Figyelem! A nagymennyiségű magnézium elfogyasztása (350ml fölött) egyeseknél enyhe hasmenést okozhat, mivel a magnéziumból csupán annyi szívódik föl, amennyire a szervezetnek aktuálisan szüksége van. Ezért egyszerre többféle, magas magnézium tartalmú táplálékkiegészítő fogyasztása csak indokolt esetben ajánlott.)

A BioTech Energy Gél szintén többféle ízesítésben és típusban kapható, közkedvelt kiegészítő, amelynél nagyon fontos nagy mennyiségű víz fogyasztása is. Az energia gél egy magas nyomelem- és vitamintartalmú zselé, amelyben az energiatermelést és anyagcserét támogató adalékok segítik az azonnali és hosszútávú felfrissülést.

Mit jelent az, hogy izotóniás?

Az izotóniás ital lényege, hogy 4-8%-ban tartalmaz szénhidrátot, amely segít elkerülni a szénhidrátraktáraink kiürülésével járó teljesítménycsökkenést. Ezen kívül töltéssel rendelkező ásványi anyagokkal pótolja a megterhelés közbeni veszteséget.

Néhány izotóniás ital zsírégetőket, anyagcsere serkentőket vagy épp BCAA aminosavakat is tartalmaz, amik kiegészítő segítséget nyújtanak például a zsírok gyorsabb energiává alakításában, az izomtömeg megtartásában, vagy épp az edzés utáni izomfájdalom csökkentésében.