+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Mit kell tudni a BioTechUSA termékekről?

2020-04-29 11:50
Mit kell tudni a BioTechUSA termékekről?
A BioTechUSA Európa egyik legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártója, és bár sokan nem tudják, a sikerek mögött magyarok állnak. Az 1991-ben alapított vállalat már egy igazi nemzetközi csoporttá vált, és folyamatosan növekedve egyre nagyobb szeletet hasít ki a piacból.

Ebben a bejegyzésben átnézzük, mi is teszi ilyen naggyá a BioTechUSÁ-t, és milyen értékeket képvisel.

A történet

Az 1990-es évekbeli indulás 1999-ben lépett szintet, amikor a magyar cég felvásárolta az amerikai BioTechUSA vállalatot, és elkezdte használni ezt a brandnevet. A kétezres évek közepén érkezett az új koncepció, és megjelentek a ma már jól ismert bolthálózat első üzletei.

A növekedés kiszolgálására 2007-ben megépült a vadi új magyarországi logisztikai központ, 2014-ben pedig az alapító fiai vették át a cég vezetését. Lévai Bálint és Balázs fiatalos lendületet vittek az irányításba, és berobbantották a márka ismertségét. Az új vállalatirányítási rendszert további minősítő laborok kiépítése, megújult termékpaletta és dizájn követte. Még ebben az évben új gyártóüzem is épült Magyarországon, hogy kiszolgálja a megnövekedett keresletet.

A rá következő évben a BioTech felfedte új franchise rendszerét, és a márkaboltok szerte az országban megjelentek. Az Iso Whey Zero termékcsalád megkezdte menetét külföldön, ahol hatalmas sikereket ért el. A következő évben megjelent a Zero Bar proteinszelet, a vállalat pedig bekerült az európai top5 étrendkiegészítő-gyártó közé.

A következő években újabb termékek kerültek a piacra, köztük a Zero Shake család, 2019-ben pedig a teljes kínálat vadi új kinézetet kapott. Az új megjelenés még jobban megjeleníti a BioTechUSA jól ismert elemeit, és már messziről kitűnik a mezőny többi versenyzője közül.

Kínálat és szponzoráció


A BioTechUSA termékcsalád étrendkiegészítői több mint 800 változatban kaphatók, köztük a fehérjeporokkalaminosav készítményekkel, energiaszeletekkel és vitaminkészítményekkel. A különféle változatok elérhetők cukormentes, gluténmentes és laktózmentes kivitelben is.

A BioTechUSA összes készítménye megfelel az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság előírásainak, és nem tartalmaz doppingszereket vagy más tiltott anyagokat. Ezek a termékek a magyarországi, 36000 négyzetméteres gyárban készülnek, így a vállalat egy igazi magyar sikertörténetnek számít, mely megállja a helyét a nemzetközi versenyben is.

A vállalat számos profi és amatőr versenyzőt szponzorál, akiket a Team BioTechUSA fog össze. A kezdeményezés célja megmutatni, hogy a cég termékeit minden sportágban fel lehet használni, és a BioTechUSA kiegészítőkkel lehetőség nyílik az egészséges sportolásra is.

A Team BioTechUSA csapatában olyan sportolók találhatók meg, mint Ulisses Jr. fitnesz expert, Kis Virág az IFBB Bikini Pro világbajnoka, Stephanie David bikini fitnesz modell, Diego Sechi fitnesz modell, illetve további 41 magyar és nemzetközi sportember.

Természetesen az ügyes marketing önmagában nem lenne elegendő a sikerhez, a BioTechUSA az indulása óta ugyanazokat az elveket vallja. Finom és egészséges ételkiegészítőket nyújt a sportolók számára, akik anélkül lehetnek egyre sikeresebbek a saját pályájukon, hogy illegális szerekhez kellene nyúlniuk.


2020-04-29 11:50