+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Ezért van szükséged a multivitaminra: 5 ok!

2020-06-12 18:36
Ezért van szükséged a multivitaminra: 5 ok!
Kevesen ismerik az evés paradoxonát, ami arról szól, hogy bár pontosan tudjuk azt, hogy milyen és mennyi vitaminra van szükségünk, egészen egyszerűen képtelenség annyit, és úgy enni, hogy – ezt a napi ajánlott – vitaminszükségletet bevigyük a szervezetedbe. Már ez az indok elég lenne arra, hogy multivitamint szedj, de mi összegyűjtöttünk még ötöt. Olvasd el!

Miért kell a vitamin?

Megszámlálhatatlanul sokszor hallottad már, hogy a szervezetednek szüksége van vitaminokra, de azt tudod, hogy miért? Hogy miért is van szükséged a vitaminokra?

Azért van szükséged – több különböző – vitaminra, mert minden vitamin felel valamiért. Van amelyik a bőrödnek fontos, más vitaminok a sebgyógyulásban segítenek, vagy épp abban, hogy a hajad ne legyen száraz, és ne törjön le a körmöd, de van vitamin, ami a vakságot előzi meg vagy éppen az ízlelésedet segíti.

Vitaminok nélkül tehát hamar „leépülnénk”. Legjobb lenne, ha minden vitaminból éppen annyit vinnénk be a szervezetünkbe, amennyire szükségünk van, ez viszont majdnem lehetetlen (illetve mindig az étkezésre kellene figyelned). Van megoldás: a multivitamin kapszulák. Elmondjuk mi az az 5 ok, ami miatt érdemes szedned a multivitamint.

5: Borzasztó adatok, számok

Ha nem eszünk elegendő zöldséget, és gyümölcsöt, hiányozni fognak olyan alapvető tápanyagok, amelyek csökkenthetik a szívbetegség, agyvérzés, rák és más egyéb betegségek kockázatát. Elkeserítő, de egy nem túl régi tanulmányból kiderült, hogy a felnőttek 76% -a nem eszik elég gyümölcsöt, és majdnem 90%-a nem fogyaszt elég zöldséget. Pedig mint tudjuk a zöldségben és a gyümölcsben van a legtöbb vitamin.

4: Immunfokozók

Tudod, hogy a vitaminok segítenek megerősíteni az immunrendszeredet, mégsem szedsz belőlük eleget. Pedig  -például – a C-vitamin egy erős antioxidáns, és mindössze egy közepes narancs, vagy 1 grapefruit vagy pár brokkoli elég lenne ahhoz, hogy a napi C-vitamin szükségleted bevidd. Mégsem teszed, mégis keveset eszel belőle, ahogy a többi – immunerősítő – vitaminból is.

3: Bizonyos életszakaszokban elengedhetetlen!





Lehet, hogy neked azért van nagy szükséged a vitaminokra, mert sportolsz. Van, akinek azért, mert éppen várandós. Másnak azért, mert éppen a menopauzával szembesül vagy éppen felépülőben van egy betegségből. Vitaminokra mindenkinek szüksége van, és az a leghasznosabb, ha az összes olyan vitamint bevisszük a szervezetünkbe, ami kell. Erre pedig a legjobb megoldás a multivitamin, amely egyszerre többféle vitamint is tartalmaz. Nálunk találsz multivitamint kifejezetten nők és férfiak számára is.

2: Egyszerűbb

Hosszan tudnánk még arról írni (benne rengeteg ötlettel, tippel) hogy miért van szükséged a multivitamin tablettára, de van egy egészen egyszerű oka. Az, hogy egyszerűbb bevenni egy tablettában az összes, számodra szükséges vitamint, mint állandóan azon gondolkodni mi az, amiből még nem ettél eleget, és mi az miből sok (mert a vitamint is túl lehet adagolni)

1: Jó az ár-érték arány és minden benne van

Abban a multivitaminban, amit nőknek ajánlunk 12 féle vitamin és 11 féle ásványi anyag van, plusz 7 féle antioxidáns. Harminc adagnyi, ami azt jelenti, hogy alig 150 forintért az összes vitaminhoz hozzájut a szervezeted, ami tökéletes ár-érték arány. Ráadásul segítenek egészségesen élni, és az idődet sem veszik el mástól, hiszen pillanatok alatt beviszed a kellő vitamint. Pont annyit amennyi kell.

Kattints, nézd meg a multivitamin termékeinket.


2020-06-12 18:36